Πως μπορώ να πληρώσω για την παραγγελία μου?

Με αντικαταβολή

Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στην εταιρεία κούριερ κατά την παράδοση. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 3.00€, το οποίο θα προστεθεί στο τελικό σύνολο της αγοράς σας.

Με πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη κάρτα

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο του Alpha Bank Secure όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Δεκτές γίνονται όλες οι κάρτες Visa. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν γνωστοποιούνται ή φαίνονται στην εταιρεία μας με οποιονδήποτε τρόπο. Τέλος, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από την τράπεζα Alpha Bank.

Credit card accepted payments
*Σημειώστε πως σε περίπτωση που δε λάβετε mail επιβεβαίωσης παραγγελίας (κοιτάξτε ακόμα και στα ανεπιθύμητα μηνύματα) επικοινωνήστε μαζί μας καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει περαστεί η παραγγελία.

Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

masterpass

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτα διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρώτόκολλο κρυπτογράφησης 123-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να πληρώσετε με κατάθεση σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό, απλά πατήστε “Πληρωμή Μέσω Τραπέζης” στον τρόπο πληρωμής στο check-out. Θα σας εμφανιστούν 3 λογαριασμοί (Εθνική, Alpha Bank και Πειραιώς) για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Μετά το πέρας της κατάθεσής σας, στείλτε μας το αποδεικτικό πληρωμής, μ’ ένα mail στο info@avrahome.gr  έτσι ώστε να επισπευσθεί όσο περισσότερο γίνεται η παραγγελία σας. Παρακαλώ λάβετε υπόψιν ότι τα έξοδα εμβάσματος από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.

ALPHA BANK
GR17 0140 8230 8230 0200 2004 483
ΠΕΙΡΑΙΩΣ BANK
GR83 0171 6140 0066 1411 3067 497
ΕΘΝΙΚΗ BANK
GR06 0110 3770 0000 3772 0809 823

CLOSE
Add to cart